• PROKTO krema za hemoroide

Krema za telo “Tigrovo oko PROKTO” na bazi ekstrakta zlatnog zvinčca kod problema sa hemoroidima, 75 ml

Krema za telo na bazi ekstrakta zlatnog zvinčca (Bupleurumaureum) koji ima anestetsko, protivupalno, regenerativno dejstvo kod problema sa hemoroidima. 

Zvinčac zlatni je lekovita biljka koja raste u podnožju Altaja i ima protivupalno i antivarikozno dejstvo, pomaže zaceljivanju rana. Fitosteroli i flavonoidi zlatnog zvinčca imaju protivupalno, antioksidativno i umirujuće dejstvo.

Njegovu delotvornost pojačava divlji kesten – poznato sredstvo koje se koristi kod proširenih hemoroidnih vena. Divlji kesten ekstrakt ima revitalizujuce sposobnosti, aktivira celijski metabolizam, deluje kao dekongestant, ojacava vezivno tkivo, poznat narodni lek koje se koristi kod venoznih oboljenja, bogat saponinom koji se koristi kod kožnih bolesti, razredjuje krv i cini je manje lepljivom.

Ekstrakti brđanke (Arnica montana)koprive (Urtica dioica) i kantariona (bogorodičine trave) pomažu u zaustavljanju krvi i imaju umirujuće dejstvo. Arnica montana je tradicionalno u upotrebi još od XVI veka u tretmanu otklanjanja bola, ukočenosti i napetosti. Ekstrakti biljnih fenola iz cveta biljke Arnika montana dokazano ispoljavaju protivupalno dejstvo ubrzo nakon nanošenja na osetljivo mesto, doprinoseći ublažavanju bola.

Kora bele vrbe (Salix alba), bogata salicilnom kiselinom, ima antibakterijsko, anestetičko i protivupalno dejstvo.

Krema uklanja osećaj težine i svraba, doprinosi smanjenju čvorova i brzom zarastanju pukotina kod hemoroida.

Osnovni sastojci: zlatni zvinčac, ekstrakti brđanke, koprive, kantarion, kora bele vrbe.

Indikacije: Hemoroidi; pucanje sluznice rektuma.

Napiši recenziju

Molimo Ulogujte se ili registrujte da biste videli recenzije

PROKTO krema za hemoroide

  • Kod proizvoda: 1
  • Dostupnost: Na lageru
  • 8.00EUR