Alkalizator vode napravljen je od nerđajućeg čelika. U njemu se nalazi 13 minerala, između ostalog turmalin, maifanit i muju žad. Ova tri minerala, čija su medicinska svojstva dokazana vekovima unazad u kineskoj i japanskoj tradicionalnoj medicini, specifična su po svojim termoelektričnim i piezoelektričnim svojstvima. Turmalin u sebi sadrži 26 mikorelementa, maifanit oko 58 mikroelemenata, a muju žad 26.

Potapanjem ovih minerala u vodu oslobađaju se negativni joni, ali i kalijum, kalcijum, mangan, selen, cink, bakar i mnogi drugi mineralni elementi koji blagotvorno utiču na funkcionisanje ljudskog organizma. Štapić za alkalizaciju vode zahvaljujući sastavu pažljivo odabranih minerala, oslobađa infracrvene i negativne jone i eliminiše iz vode jone teških metala i toksičnih supstanci poput žive, kadmijuma, hlora, bakterija. Tako se obična voda menja u nanoaktiviranu vodu bogatu mineralnim elementima.

Dugotrajna upotreba ovako alkalizovane vode dovodi do bolje apsorpcije hranljivih materija u organizmu, poboljšanja metabolizma i imuniteta. Smanjuje se oksidacija, odlaže senilnost, poboljšava opšte zdravlje. Negativni potencijal eliminiše višak slobodnih radikala, smanjuje nivo želudačne kiseline, štiti od gastritisa, eliminiše kiselost i toksine u crevima, disforiju, acidozu i kiselost organizma. Pomaže kod bržeg isceljenja trauma i smanjuje konstipaciju. Nanoaktivna voda je meka voda i lakše se apsorbuje, zahvaljujući jonizaciji zdravih minerala. Procesom dekontaminacije vode se takođe smanjuje površinski napon, balansira se pH tela, unose se nove hranljive komponente i izbacuju toksične supstance iz organizma.

Napiši recenziju

Molimo Ulogujte se ili registrujte da biste videli recenzije

Alkalizator vode sa turmalinom

  • Kod proizvoda: 1
  • Dostupnost: Na lageru
  • 19.00EUR