Turmalinski sapun u svom sastavu sadrži crni turmalin, prirodni mineral koji stvara mikro struju, poseduje termolektrični i piezoelektrični efekat, emituje infracrvene i negativne jone. Zbog prirodne bioelektričnosti i mineralne hranljivosti obilja mikroelemenata koje sadrži, svakodnevnom upotrebom sapuna koža postaje lepša, sjajnija, fleksibilnija, mekša, hidrirana, sprečava se zadržavanja bakterija na koži i aktiviraju se ćelije.

Turmalinski sapun efikasno uklanja prljavštinu i toksine sa površine kože, eliminiše svrab i pigmentaciju, višak masnoće i akne, poboljšava metabolizam i mikrocirkulaciju, eliminiše umor, reguliše temperaturu kože, ublažava efekte alergijskih i inflamatornih reakcija. Dugotrajna upotreba će učiniti da koža postane belja i sjajnija.

Ako se njime pere kosa, smanjiće opadanje vlasi i omekšati dlaku. U toploj vodi, dok se sapun pritiska na kožu, oslobađaju se negativni joni, poznati i kao "vazdušni minerali". Negativni joni regulišu ravnotežu jona u telu, potpomažu mentalnu i fizičku relaksaciju, aktiviraju ćelije, pojačavaju prirodnu sposobnost samoisceljenja tela i sprečavaju oksidaciju ili starenje tela.

Turmalin emituje u infracrvenom spektru, sprečava nastanak akni i ublažava posledice već postojećih, stvara zaštitni sloj na površini kože, sprečava zadržavanje bakterija i drugih patogena, sprečava pojavu upalnih procesa i drugih problema sa kožom, uklanja mrtve ćelije sa površinskog sloja kože, pojačava elastičnost epiderma i aktivira ćelije. Rezultati su primetni već posle dva pranja.

Napiši recenziju

Molimo Ulogujte se ili registrujte da biste videli recenzije

Turmalinski sapun

  • Kod proizvoda: 1
  • Dostupnost: Na lageru
  • 3.90EUR