Teslina ploča

Teslina ploča

Teslina purpurna ploča i disk su već decenijama najtraženija energetska pomoćna sredstava u oblasti holističke medicine.

Tesline energetske ploče prave se u različitim dimenzijama i oblicima. Najpoznatije su purpurne ploče pravouganog oblika (mala) i kvadratnog (velika) koje se mogu nositi u džepu ili postavljati u prostoru i purpurni diskovi koji se mogu nositi i oko vrata. Prave se od anodizovanog aluminjuma obojenog purpurnom, ljubičastom bojom. Procesom anodizacije menjaju se mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Atomi i elektroni aluminijuma se propuštanjem struje takođe menjaju, tako da se ploče usklađuju i harmonizuju sa primarnom kosmičkom energijom univerzuma. Izmenjeni, anodizovani materijal aluminijumske ploče u ljubičastoj boji se ponaša kao antena (i kao prijemnik i kao predajnik) životne sile - vitalne energije koja pozitivno utiče na sva živa bića, hranu, vodu i tlo u okolini. U mnogim kulturama i tradicijama se veruje da purpurna, ljubičasta boja isnpiriše kreativnost i ima isceljujuća, mistična, duhovna i kraljevska svojstva.

  • Naše purpurne ploče i diskovi proizvedeni su po originalnoj recepturi anodizacije i provereni i priznati patentima MP1362 i MP1338 od strane Zavoda za intelektualnu svojinu
Detaljnije o Teslinim pločama možete saznati na našem sajtu posvećen toj oblasti: www.teslina-purpurna-ploca.rs

Poređenje proizvoda (0)


Teslina purpurna ploča mala

Teslina purpurna ploča mala

Mala teslina ploča dimenzija 8,5x5,5. Pogodna je za nošenje u novčaniku jer je oblika i dimenzija kr..

13.00EUR

Teslina purpurna ploča klasična

Teslina purpurna ploča klasična

Standardna teslina ploča dimenzija 11x7 cm...

14.00EUR

Teslina purpurna ploča velika

Teslina purpurna ploča velika

Velika teslina ploča dimenzija 21x21 cm..

26.00EUR

Teslin purpurni disk

Teslin purpurni disk

Purpurni disk dimenzija 3.6 cm pogodan je za nošenje kao ogrlica...

12.00EUR

Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)