Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane Internet Prodavnice Omega, u daljem  tekstu isporučioca, i kupca garantuje uspešno okončanje naručivanja, plaćanja i isporuke robe.

Opšti uslovi

  • Nakon prijema narudžbine putem sajta, isporučilac je obavezan da kupcu potvrdi narudžbinu  putem e-maila u roku od 48 sati od trenutka naručivanja (ne računajući subotu, nedelju i praznike) za fizička lica.
  • Za pravna lica potvrda se vrsi slanjem predračuna  na e-mail adresu u roku od 48 sati.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Proizvode iz ponude možete naručiti i direktno, preko telefona naše prodavnice u YU biznis centru u Bulevaru Miahaila Pupina 10ž/59 na Novom Beogradu. Telefoni za naručivanje su: 011 311 53 64 i 064 549 68 65. Radno vreme prodavnice je od 9h do 17 h od ponedeljka do petka. Subotom i nedeljom prodavnica je zatvorena.

NAČIN ISPORUKE

Internet prodavnica Omega vrši isporuku brzom poštom preko Post Express-a na teritoriji Republike Srbije.

Za sve porudžbine primljene do 13h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 24h do 72h (zavisno od mesta isporuke). Ako je porudžbina izvršena tokom radnog dana posle 13h, računa se kao da je ista izvršena narednog dana do 13h. Ovo je iz razloga što se presek vrši svakog dana u 13h.

Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak. Isporuka robe ne vrši se nedeljom I državnim praznicima.

NAČIN PLAĆANJA

1. Proizvodi koji se kupuju preko naše internet prodavnice  platićete pouzećem, a to podrazumeva plaćanje porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaća se gotovinom, kuriru Post Express-a. Poštarina nije uračunata u cenu proizvoda.

2. Vašu porudžbinu nakon potvrdjivanja, možete da platite uplatnicom u banci ili pošti direktno na račun internet prodavnice Omega. U pozivu na broj na uplatnici navesti broj koji se generiše pri naručivanju. Ukoliko se odlučite za ovaj način plaćanja, prilikom isporuke pošiljke plaćate poštarinu koja nije uračunata u cenu proizvoda.

3. Način plaćanja za pravna lica:  e-banking,virmanom (po predračunu).


Za nardužbine iz inostranstva: fizička I pravna lica

Popunite narudžbu. Na osnovu predračuna koji dobijete, potrebno je uplatiti iznos narudžbine i poštarinu na bankovni račun naznačen u predračunu. Troškove slanja novca iz inostranstva snosi pošiljalac. Kada banka potvrdi uplatu, šaljemo pošiljku avionskom poštom na adresu naručioca I link preko koga ćete pratiti kretanje pošiljke od trenutka predaje poštanskoj službi do isporuke na adresu primaoca.